Displeje beze šmouh? Brnkačka!

Je potřeba si uvědomit, že displeje – hlavně na starších autech – na sobě mají ochrannou vrstvu, kterou nesmíme poškodit. Úplně zapomeň na štětce nebo kartáčky!

Pokud vydrbeš hadrem pedály, zádvěří, a pak sám sebe přistihneš s nápadem ten samej hadr vzít na displej, dej si lepáka! Poškrábal bys tím displej a průšvih by byl na světě.

Taky úplně zapomeň na jakoukoliv okenu. Obsaženým alkoholem bys mohl poleptat elektroniku a rozpily by se barvy – displej by zfialověl a to je pak na výměnu dílu.

Postupuj tak, že si vezmeš zbrusu novou mikrovláknovou utěrku. Skvělá volba je mikrovlákno od německé firmy The Collection!

Zafoukni si utěrku interiérovým detailerem Spritz (Auto Finesse) – stačí 2-3 foukance a krásně celý displej otři. Na první dobrou ti tam zůstanou zbytky přípravku, takže si utěrku otoč a suchou stranou displej vysuš a vylešti. Uvidíš, že to jde nádherně, protože Spritz je na tyto záležitosti opravdu numero uno.

MŮJ TIP: Před otřením displeje utěrkou si ho ofoukni (ten displej) tlakem vzduchu z kompresoru nebo si pomoz speciálním štětcem (Work Stuff), který vypadá jak štětec na aplikaci dámskýho pudru na ksicht.